top of page

Därför väljer kunderna Idea:LAB.

För ökad synlighet och konvertering.

Att skapa, synliggöra eller förstärka ett varumärke genom strategi, taktik och visuella redskap.

För att stärka upp med ny expertis eller komplettera ett befintligt team under viktiga projekt och perioder - då är vi er flexibla, externa resurs.

Kunskapsöverföringen under vårt samarbete gör er starkare och mer handlingskraftiga inom den egna organisationen.

Era idéer och koncept blir till framgångsrika produkter och tjänster.

Våra kunder får fullt fokus och engagemang, hela projektet igenom. Mår ni bra, mår vi bra!

IMG_20210612_175159_905.jpg

"Mår våra kunder bra, mår vi bra!"

 

 

Vi ger 100% fokus och kundanpassning på varje uppdrag.

Vi ser kundens behov & är flexibla.

Lina Bjernheim-Vedin, VD

20 års erfarenhet inom design, kommunikation och konvertering.

Idea:LAB startades februari 2020 av vår grundare, Lina Bjernheim-Vedin, som arbetat med digital kommunikation och försäljning sedan 2004.

Bolaget har sin föregångare i S.O.U.L. Productions, som drevs på sidan av de heltidsjobb jag haft på flera av Sveriges största mediebyråer och hos flera stora marknadsavdelningar, där Lina bland annat ansvarat för digital utveckling, försäljning och kommunikation.

Vi törstade efter att skapa mer tillsammans med mina kunder och i detta bolag får vi chansen att hjälpa andra företag att växa, synas och konvertera bättre, samtidigt som vi kan skapa en bättre balans mellan yrkesliv och privatliv.

Vi har valt att arbeta med några av de bästa inom varje område, för att vara flexibel och prisvärd, men kunna leverera lika bra som en stor byrå med många fast anställda. Ni betalar alltså inte för dyra inventarier eller lokaler, utan för rätt kompetens och resultat.

Hos oss får ni fokus som en A-kund, oavsett hur stort ert bolag är - för hos oss är alla a-kunder!
 

Ni får tillgång till erfarna experter i varje projekt.

Det är för oss självklart att ni ska kunna mer efter varje samarbete. Ni får ta del av vår kunskap, våra erfarenhet och idéer. Tillsammans med er unika expertis lyfter vi era resultat till nya höjder. Storlek på budget är bara begränsande om man saknar kunskap & kreativitet.

Vi hjälper er att gå från idé till kommersiell succé!

Vi handplockar våra uppdrag och skräddarsyr upplägg per kund, för varje företag och utmaning är olika. Vi tror att lika barn leka bäst och synkar vi i värdegrund, kommer vi skapa succé tillsammans.

Våra kunder är inte bara en siffra på sista raden - ni är våra partners. Mår ni bra, mår vi bra! Det är mycket enkelt.

För att vi ska ha ett lyckat samarbete och kunna leverera goda resultat på varje projekt, tror vi på en öppen dialog och kunskapsöverföring och att ha roligt medan vi arbetar.

Vi vill arbeta långsiktigt med våra kunder. Vi växer med våra kunder, i kunskap och i framgång.

Välkommen att kontakta oss för att starta ett framgångsrikt projekt tillsammans!

Vi arbetar för en rättvis framtid.

För oss är det viktigt att människa och natur får en chans till en sund framtid.

Därför stöttar vi flera former av miljösatsningar & arbetar aktivt mot att minska vårt eget avtryck. Detta kommer vi skriva mer om inom kort, men bland annat är gröna transporter, grön el och minimalt bruk av förbrukningsmaterial viktiga frågor och områden vi siktar på att bli riktigt snälla på!

Vi stöttar start-ups, UF-företagare och organisationer som främjar snällhet. Men vi vill kunna göra mer för fler, vilket vi kan göra när vi har långsiktiga och givande samarbeten med våra kunder.

Är du en av våra nya kunder?

bottom of page