NULÄGESANALYS

Vad vet du om er nuvarande möjlighet att nå målgrupper, få dem till er webb, konvertera och även få dem att återkomma?

Vill du bygga varumärke och konvertera online, behöver du känna dina målgrupper och deras drivkrafter.

Idea:L AB hjälper er att identifiera era utmaningar, för att se var, hur och när ni behöver göra insatser. Dessa strategier går sedan att applicera direkt på verksamheten.

Vill ni även se över långsiktiga effekter som interna processer och målsättningarna, är även det genomförbart, vilket också ger en större effekt på investerad marknads och försäljningsbudget.

STRATEGI &

AFFÄRSUTVECKLING

Hur vet ni att ni lägger pengarna rätt? Vilka alternativ finns och var får man bäst avkastning? 

 

Baserat på er verksamhet, era budgetar, utmaningar och målsättningar har ni en unik situation att kunna skapa räckvidd, locka besökare och generera försäljning.

Idea:L AB hjälper till att guida er i vilka verktyg, kanaler och processer ni bör välja och hur ni bör arbeta för bästa tänkbara genomslag.

KONCEPT-

UTVECKLING

Du har en idé, tjänst eller vara som du vill ska bli kommersiellt framgångsrik. Men du har kört fast, kommer inte till skott med lanseringen, eller känner att den saknar rätt oumpf! för att bli en storsäljare.

Här kommer vi in, som en kreativ generator. Vi arbetar i projektform för att med olika metoder, processer och hjälpmedel för att ta fram det som saknas.

Idea:LAB tar fram oumph:et! i ditt koncept.

STORYTELLING &

CONTENT

Är det svårt att veta vad ni ska säga, var och när? Behöver ni bearbeta innehållet för att komma närmare kund och skapa affärer?

Att välja rätt bild och skriva rätt text är svårt. Det är rent ut sagt komplicerat.

Visst har ni någon som kan skriva bra texter för avtal och partnerkommunikation, men har ni koll på hur ni ska förmedla vad ni är bäst på till en brokig skara kunder? En grupp människor ni kanske inte har koll på vilka de är ännu?

Copywriting, content production och management löser detta!

ANALYS &
OPTIMERING

Var finns målgrupperna och hur får vi dem att konvertera? Hur får vi kunder att återkomma?

 

De flesta har idag implementerat verktyg för att samla in data från trafiken som genereras till webbplatsen. Man får kanske rapport från mediebyrån om varifrån, kanske har liten aning om vilka produkter som säljer mest. Men har du full koll på beteendet för besökarna, hur de rör sig, vad de intresserar sig för och varför de genomför ett köp eller inte? Eller vad som kan få dem att bli en trogen kund?

GRAFISK DESIGN

Ditt varumärke är så mycket mer än tjänst, produkt och service.

Det första kunden möter är företagets visuella jag. Logo, hemsida och trycksaker som kataloger och visitkort.

Att inte ha en uppdaterad och förklarande grafisk profil är som att gå på maskerad klädd i fel tema.

Vi kan hjälpa ert företag att kommunicera rätt värdegrunder, utbud och känsla med enkla medel. Glöm inte att kunderna alltid fönstershoppar först, så era fönster måste tala rätt språk.

Kontakta oss för offert

Vi finns här:

SKRIV EN RAD   hej@idealmarketing.se

RING OSS       +46 70 230 26 28

  • Instagram

BESÖK OSS     Åkersberga, Stockholm